Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φτιάχνοντας μια τσάντα

Δεύτερη ανάρτηση μέσα στη μέρα. Θέλω να σας δείξω μια τσάντα που έφτιαξα χωρίς να σας πω από την αρχή πώς. 
Τώρα αφού σας την έδειξα θα σας πω πως την έφτιαξα. Διπλώνοντας σελίδες παλιών περιοδικών. Φτιάχνεις λωρίδες πλεκτές που τις ενώνεις με ράψιμο. Δείτε ακόμη μερικές φωτογραφίες.


Είναι μια μέθοδος κατασκευής που τη χρησιμοποιούν πολύ στην Αμερική χρησιμοποιώντας χαρτάκια από καραμέλες . Μπορείς να φτιάξεις και άλλα πράγματα όπως κουτιά, καλάθια, ζώνες.
Φτιάχνω τώρα μια μεγαλύτερη τσάντα από αυτή στη φωτογραφία και ένα κουτί αλλά είναι μισοτελειωμένα. Θα σας τα δείξω στο μέλλον.

4 σχόλια:

Μαiρη είπε...

Συγχαρητήρια! Η κατασκευή αυτή απαιτεί αρκετή υπομονή!!!

Καλλιόπη είπε...

Ευχαριστώ πολύ.Η αλήθεια είναι πως όταν την έφτιαχνα είπα ότι θέλει τόση υπομονή που η κατασκευή της είναι καλή για ψυχοθεραπεία. Τελικά όμως μου πήρε σύνολο γύρω στις 10 ώρες.

OLINA M είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου!
Είναι υπέροχη, όπως και το βιβλίο ευχών που έφτιαξες!

Σου εύχομαι να βρεις δύναμη μέσα από τα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι δώρο - ακόμη και με τα προβλήματα που κουβαλάμε...
Καλλιόπη μου, εγώ μόλις βγήκα από ένα τούνελ χημειοθεραπειών και έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά δεν αφήνω να περάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ χωρίς να κάνω κάτι που να με γεμίζει χαρά. Ζωγραφική,βόλτες,δημιουργίες,φίλοι,οικογένεια...οτιδήποτε σε ευχαριστεί!
Να είσαι πάντα δυνατή και αν θελήσεις παρεούλα ή κουβέντα, η αχτιδούλα έχει το mail μου.
Θα τα λέμε!

Καλλιόπη είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !!!!