Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Βιβλίο ευχών

Ναι βιβλιο ευχών είναι στη φωτογραφία. Το έφτιαξα εγώ για την μοναδική μου ανηψιά που παντρεύεται το Σάββατο. Το έντυσα με σατέν κρέμ και απο πάνω με δανδέλα. Για τα αρχικά τους χρησιμοποίησα κορδέλα ασημένια που κόλλησα επάνω ασημένια μπαλάκια πολύ μικρά. Και λίγα λιλά γιατί αυτό είναι το κυρίαρχο χρώμα του γάμου. Μέσα ζωγράφισα γαμπρούς και νύφες σε διάφορες σελίδες.
Τα σκίτσα τα έκανα με το χέρι αντιγράφοντας τα απο διάφορα που βρήκα στο ιντερνετ. Τα έβαψα με τέμπερες. Να κι άλλο ένα.
Κι άλλο ένα
Σε κάποιες άλλες σελίδες έκανα ένα μικρό σκίτσο στο πάνω μέρος της σελίδας για να μείνει χώρος και για τους καλεσμένους να γράψουν.

ή


Πάλι καλά αν λάβει κανείς υπ'όψιν του ότι το ζωγράφισα και έτρεμε το χέρι μου γιατί είχα πάρει τα χημειοθεραπευτικά χάπια.
Να και εικόνα του προφήτη Ηλία για το γάμο, αν και δεν μου αρέσει καθόλου. 


Είχα τρία χρόνια να ζωγραφίσω και έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Ομως την ζωγράφισα με αγάπη και με βοήθησε γιατί ξανάρχισα να ζωγραφίζω. Οχι πολύ συχνά αν λάβει κανείς υπ' όψιν του ότι 4 μέρες τη βδομάδα είμαι χάλια. Με έπιασαν και συμπτώματα στέρησης της κορτιζόνης απο την μείωση σύν το δεξί χέρι που κάνω φυσιοθεραπείες γιατί έχει σπάσει ένας τένοντας. Τέρμα οι δικαιολογίες. Αλλοι άνθρωποι ζωγραφίζουν με το στόμα και κάνουν υπέροχα έργα. Θα προσπαθήσω κι άλλο.
Οι επόμενες φωτογραφίες θα είναι απο το γάμο και απο το γλέντι μετά.

3 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μη μου πεις οτι θα ξανασταματήσεις να ζωγραφίζεις..γιατί..θα σε μπατσίσω!Είμαι στα Φλογητά και δοκιμάζω την ασύρματη σύνδεση που πήρα για το καλοκαίρι!!!!!Παίζω ..η..μικρά!Υπέροχα όλα μα η εικόνα ειδικά..μούρλια.

Καλλιόπη είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Αχτίδα μου!!!!!! Θαυμάζω τη ζωγραφική σου. Όσα έχω δει δηλαδή. Αυτό το τελευταίο σου στον τοίχο στα Φλογητά είναι υπέροχο!!! Νάσαι καλά και να περνάς καλύτερα!
(Το μπατσίσω με έκανε και γέλασα γιατί το λέω κι εγώ).

Marie είπε...

Συγχαρητήρια!!! Συνέχισε μην το βάζεις κάτω! Καλώς σε βρήκα!!!